Cégünkről

Az Illker-Food Kft. 1997-ben alakult, kizárólagosan magyar tulajdonban lévő cég Észak-nyugat Magyarország egyik meghatározó frissáru nagykereskedése, mely élelmiszeripari termékek forgalmazását végzi.

Jelenleg 140 gyártó, közel 2600 termékét kínáljuk partnereink számára. Forgalmazott termékeink jelentős része hazánkban gyártott élelmiszer, mivel az általunk forgalmazott termékek esetében a Magyarországon gyártott márkákat preferáljuk, ezzel is erősítve a hazai gazdaságot. A magyar beszállítóink termékein kívül az Európai Unió területéről származó élelmiszerek is megtalálhatóak kínálatunkban.

Telephelyeinken Győr, Szombathely valamint kiskereskedelmi egységünkben, több mint 135 embernek biztosítunk munkalehetőséget. Korszerű győri raktárunk közel 4000 m2-en, 2018-ban átadott szombathelyi raktárunk 700m2-en helyezkedik el, melyek az EU előírásainak megfelelő hűtő és fagyasztó, illetve szárazáru raktár kapacitással rendelkeznek. 38 teherautóval a hét hat napján szállítjuk ki vevőink megrendelt termékeit. Az általunk szállított minőséget az MSZ EN ISO 9001:2015, az élelmiszer biztonságot a CERT-25116-01-2018 HACCP rendszerünk garantálja. A már kialakult infrastruktúránk lehetővé teszi a pontos és minőségi kiszolgálást. Korszerű járműparkkal, megfelelő raktárbázissal, hihetetlen csapatmunkával és a különböző munkaterületek szakszerű, professzionális ellátásával igyekszünk kielégíteni a már meglévő és az új ügyfeleinket egyaránt.

A maximalitásra törekszünk, a 100 %-os kiszolgálást tartjuk szem előtt,
a hét minden napján Önökért dolgozunk.

Külföldi partnercégünk a Foodlava sro., ahonnan a szlovákiai partnercégeinket szolgáljuk ki, hűtött és egyéb élelmiszerek széles választékával.

Az Illker-Food Kft. a FÁN Group tagja, mely az ország egyik legnagyobb forgalmát bonyolító szakértő szövetsége, közös összefogásban rejlik az ereje, amit a vevőink javára tudunk fordítani.

Szállítási területünk: Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Veszprém megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Zala megye.

Mottónk:

Mi azért dolgozunk, hogy Önnek is jobb legyen!

CÉGADATOK

 

ILLKER-FOOD Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég elnevezése: ILLKER-FOOD Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A cég székhelye: 1052 Budapest, Régi Posta utca 12. I.emelet 1/A

A cég fióktelepe: 9025 Győr, Bécsi út 14.

A cég adószáma: 11469012-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-684159

Tulajdonos: Illik András

Cégvezető: Kiss Zoltán